Zomerfeest Donderen 30 juni, 1 & 2 juli

Activiteiten

De VvV is samen met haar commissieleden alweer hard aan het werk om er weer een mooi zomerfeest van te maken.

De vrijdagavond beginnen we om 18.30 uur met de optocht van versierde fietsen voor kinderen. Bedoeling is dat de kinderen op hun versierde fietsen een ‘rondje Donderen’ rijden en zo het Zomerfeest openen. Dus kom vóór 18.30 uur naar eetcafé Hoving met je versierde fiets en doe mee! Daarna gaan we vanaf 19.00 uur in duo’s glijden op de waterglijbaan. Glij als snelste naar de bel en maak kans op de prijzen! Zoals gewoonlijk in het centrum van ons dorp, bij eetcafé Hoving. Opgave bij het bestuur of nog ter plaatse.

Op zaterdag 1 juli gaan we ’s middags van start met een activiteit voor de kinderen en daarna wordt het startschot gegeven voor de allereerste Dunderrun. Een hardloopevenement voor jong en oud. Dus poets je sneakers alvast op! Deze activiteit staat in het teken van 25 jaar gemeente Tynaarlo.

Zaterdagavond 4kamp nieuwe stijl. Als VvV vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk activiteiten in het centrum te laten plaatsvinden. Daarom organiseren we dit jaar de 4kamp voor eetcafé Hoving. We hopen dat het net zo’n spektakel wordt als de voorgaande edities! Aanmelden per team van 5 personen kan nu al via: vvvdonderen@gmail.com

Rommelmarkt
Graag willen we onze leden de mogelijkheid weer geven om op zondag 2 juli hun spulletjes te verkopen op de rommelmarkt. U kunt zich daar nu al voor aanmelden. De VvV zorgt ervoor dat het dan wordt geregeld met de marktmeester. U krijgt een bewijs van toegang tot de rommelmarkt via de VvV. Meldt u nu al aan via vvvdonderen@gmail.com

Kermis en Muziek
En natuurlijk draait de kermis deze 3 dagen en is er muziek in Eetcafé Hoving! Vrijdagavond DJ Aljan, zaterdagavond de 4 koppige partyband ‘Sunshine’ en zondagmiddag muzikant ‘IDO’ en vanaf 16.00 uur komt Mark Doldersum het zomerfeest afsluiten.