Per omgaande redactielid Donderblik gezocht

Elke maand verschijnt Donderblik. Mede dankzij de inspanningen van dorpsbewoners die maandelijks kopij aanleveren.

Met een kleine groep vrijwilligers wordt maandelijks een mooi informatief blad gemaakt, momenteel met 4 mensen, waarvan 2 personen de interviews verzorgen en 2 de daadwerkelijk donderblik klaar maken voor de drukker.

Er is een aantal veranderingen rondom Donderblik waardoor het wenselijk is dat de redactie met 1 of liever nog 2 personen uitgebreid gaat worden.

Voorheen was er ook een aantal taken ondergebracht bij een bestuurslid van de BVD echter het is de bedoeling dat Donderblik een zelfstandige projectgroep wordt waarbij alle taken omtrent Donderblik door de projectgroep worden uitgevoerd.

Momenteel zijn voor al die taken te weinig mensen. Vandaar dus op zoek naar enthousiaste dorpsgenoten die de redactie hierbij wil ondersteunen. Vergaderingen vinden plaats op de woensdagavond voordat Donderblik uitkomt. Enige kennis van Word en handigheid met computerwerk is gewenst.

Lijkt het je leuk om gezamenlijk Donderblik te blijven maken de komende jaren dan kun je, je aanmelden bij één van de redactieleden of een mail sturen naar donderblik@gmail.com

Hanneke Timmer, Resi Stevens, Helen ten Böhmer en Maria Margés