Nieuws van de jeugdsoos

Na een (voor sommige) lange zomerstop is het weer tijd voor de jeugdsoos om de draad weer op te pakken. De leiding van de jeugdsoos gaat een dezer dagen om tafel om voor de laatste 3 maanden van 2018 een leuk en haalbaar programma te maken. Hierbij maken wij gebruik van de lijst met ideeën die de jeugd ons heeft gegeven.

Voor de jeugdsoos willen wij graag een aparte groepsapp maken van ouders van de deelnemende jeugd, zodat wij deze bij een bijzondere activiteit op de hoogte kunnen brengen of om dingen te overleggen. Ook is het fijn om de nummers te hebben in geval van nood.

Graag ontvangen wij de nummers de komende weken van de jeugd of van de ouders zelf. Deze telefoonnummers zullen ook enkel en alleen voor deze doeleinden worden gebruikt en niet aan derden worden verstrekt.

Wij hopen op een leuke opkomst deze laatste 3 maanden en gaan een gezellige tijd tegemoet met elkaar.

Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar mensen die ons willen helpen met het draaien van de jeugdsoos.

Hierbij hopen wij nog steeds op een structurele helpende hand, want hoe meer mensen we hebben, hoe meer we kunnen rouleren. Bij het meehelpen doelen wij op het ‘aanwezig zijn’ als de jeugd er is en het eventueel assisteren van de jeugd die de bardienst heeft. Vaak is dit niet nodig.