Donders muziekfestival Donderslag komt eraan!

Vrijdag 6 september

The Big Easy

Een fantastisch zangduo zorgt voor een muzikaal welkom en opent daarmee Donderslag 2019.

Eric clapton  tribute ; CLAPTUNES

‘De band uit Zwolle en omgeving afkomstige band bestaat uit een strakke ritme sectie,
een swingende toetsenist met o.a. hammondorgel (waar zie je dat nog?) en een uitstekende zanger/ gitarist.

Hoewel de band er niet naar streeft om Clapton noot voor noot te kopiëren benaderen ze bij vlagen het niveau de meester zelf.

Stef Woestenenk – zang & gitaar Henk Buiting – piano, hammond & zang
Ronald Buiting – drums & zang
Han Thie – bas, zang & Thank you’s

CCR-Revival  “a Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience”

CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours…

Zaterdag 7 september

Volbeat tribute: VOLBEATZ

Volbeat is een deense rockband die met zijn unieke en energieke mix van metal, rock & roll, country, rockabilly, punk en sixties pop een breed publiek aanspreekt.

VOLBEATZ weet als geen ander dat feestje te bouwen, en is daarmee de ultieme VOLBEAT tribute band van de Benelux!

De strakke dubbele bassdrums, de vlammende gitaarriffs, de donderende baslijnen en de magistrale zang zorgen dat je niet lang in je stoel kan blijven zitten.

Met krakers als Sad Man’s Tongue, 16 Dollars en Still Counting weten de mannen van VOLBEATZ een aanstekelijke act neer te zetten, die je niet snel zal vergeten!

Overtuig je zelf van de sound, de energie en het Rock n Roll gevoel deze band letterlijk het publiek in lanceert. Voor elke Rocker, Metal liefhebber, Punker, Rock a billy fan is dit een must

VANSTEIN

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden.