8 en 9 september 2017 DONDERSLAG, WEER EEN TOPPROGRAMMA

Vrijdag 8 september Dire Straits

Liefhebbers van Dire Straits kunnen bij deze tributeband hun hart ophalen en genieten van de prachtige muziek!

Wie kent de nummers niet? “Sultans of Swing”, “Brothers in Arms”, “Telegraph Road”, “Money for Nothing” en nog veel meer!
Met een twee en een half uur durende show neemt BOOM, like that! haar publiek mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recentere hits van Mark Knopfler. Tribute band BOOM, like that is opgericht in januari 2014 en is in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland! Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische geluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie, voor meer informatie Boom, like that

Zaterdag 9 september THE CLASSIC ROCKSHOW

More than 2 hours to enjoy and experience  the Original Classic RockShow, exclusief in Donderen

In een boeiende en vloeiende performance waan je je op het ene moment bij een liveconcert van Foreigner of Toto en het ander moment bij Van Halen, Marillion of Queen. Je zult oren en ogen tekort komen bij de CRS! Prachtige klassiekers, vette rocktracks en diverse gevarieerde medleys zorgen voor veel, héél veel opzwepende,  meeslepende, sensationele en herkenbare momenten.

CRS is een 140 minuten durende belevenis  die je moet meemaken en die je graag daarna nóg wel een keer wilt meemaken. Voor meer informatie Classic Rockshow

Voorprogramma / outside performance : THE BLACK RAVENS

The Black Ravens is een rockabillyband bestaande uit drie jonge en enthousiaste jongens uit Groningen die je helemaal terugbrengen naar de swingende jaren ’50/’60 met een geheel eigen repertoire.

www.donderslaglive.nl