20 jaar Donderslag: talentenjacht & jubileumspecial Queen

En dat gaan we vieren in de vorm van 2 projecten

  • The Sound of Tynaarlo 11 september
  • The Best of Donderslag 12 september

The Sound of Tynaarlo

Donderslag gaat op talentenjacht. Van 1 maart tot 1 april kan een ieder die in de gemeente Tynaarlo woont of heeft gewoond en op muziekgebied een optreden kan realiseren (vocaal en/of instrumentaal) zich inschrijven.

De minimumleeftijd is 6 jaar en het optreden mag door 1 persoon of maximaal 8 personen worden uitgevoerd. De inschrijving vindt plaats via een inschrijvingsformulier, dat per 1 maart op onze website verschijnt.

Het is verplicht om een video-opname , bijvoorbeeld YouTube filmpje op te sturen, dat we kunnen gebruiken t.b.v. een voorselectie. De leeftijd en de aard van de presentatie van de deelnemers zal bepalend zijn of we al dan niet in categorieën zullen gaan werken.

De voorrondes zullen plaatsvinden in Eetcafé Hoving in Donderen en in Café Onder de Linden in Vries. Er is een deskundige jury, professionele coaching, publieksrondes, enzovoort. De talentenjacht wordt feestelijk afgesloten met een fantastische allround feestband!

Tussen de halve en hele finale gaan we de mogelijkheid bieden om gecoacht te worden, om zodoende nog beter te kunnen presteren tijdens de finale die op 11 september wordt gehouden in de alom bekende Donderslagtent.

Kortom: het wordt een grootschalige happening !!

We zoeken nog mensen die het leuk vinden om eenmalig mee te doen in de projectgroep: meedenken en helpen!! Daarnaast zoeken we goede juryleden voor de diverse rondes

Aanmelden kan per 1 maart via de website: www.donderslaglive.nl Meer informatie kun je vinden op het tabblad The Sound of Tynaarlo.

The Best of Donderslag

Eén van de grootste successen was het optreden van de Queen-tributeband ‘Queenie’ uit Praag in 2011. Helaas bestaat deze band niet meer, maar we hebben de beste Queenband van Europa op dit moment, afkomstig uit Italië, kunnen vastleggen voor 12 september!!!

Deze band is alléén maar op megafestivals te horen en te zien.

Vraag niet hoe het mogelijk is … ze komen naar Donderslag!!!

De rest van het programma wordt nog nader ingevuld, suggesties rondom “The Best of Donderslag” zijn welkom.

Contact

Herman Geerts, telefoon 0592-559547/ 06-51160091  (app) of via donderstee@gmail.com