Jeugdsoos

Voor de kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar is vrijwel elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur de jeugdsoos open. De jeugdsoos maakt gebruik van een ruimte bij Eetcafé Hoving.

Regelmatig zijn er activiteiten zoals disco, filmavond en bij mooi weer waterspelletjes op het veldje voor het Café. Bij activiteiten waar kosten aan verbonden zijn, hangt een inschrijflijst in de jeugdsoos.

Elke week hebben 2 kinderen bardienst. Dit regelen ze in overleg. Daarnaast wordt om de beurt inkopen gedaan voor de consumpties en het snoepgoed. De kinderen kunnen dan snoep en drinken in de jeugdsoos kopen.

Zie de Facebook pagina Jeugdsoos Donderen voor recente activiteiten. Daarnaast hebben de kinderen een gezamenlijke groepsapp waarin gedeeld wordt wie bardienst heeft en wat op het programma staat.

Een keer in de maand mogen kinderen vanaf 8 jaar komen om alvast kennis te maken met de jeugdsoos. Dit wordt ook bekend gemaakt via de Facebook pagina Donderen.

Stage Jeugdwerk

Heb je interesse om bij het jeugdwerk in Donderen je maatschappelijke stage te vervullen voor je VMBO opleiding. Neem dan contact op met Judith Bekink van Stichting Trias.