Kinderclub

In Donderen is een actieve werkgroep aanwezig die allerlei activiteiten organiseert voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar, de Kinderclub genaamd.

Donderen heeft helaas geen basisschool meer. Alle kinderen zijn verspreid over verschillende scholen in nabij gelegen dorpen. Dat is erg jammer voor de onderlinge contacten. Het is toch leuk als je in het weekend gezellig met kinderen uit het dorp kunt spelen? De kinderclub is daarom een mooie plek om samen te komen en elkaar te leren kennen. Basislocatie voor de Kinderclub is Eetcafé Hoving. Hier is voldoende ruimte om iedereen te vermaken.

In de Kinderclub wordt zo’n tien keer per jaar een activiteit georganiseerd. Deze is bijna altijd op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur. Per keer wordt bepaald welke activiteit zal plaatsvinden. Je kunt hierbij denken aan knutselen, naar het bos, Halloween of er worden leuke spelletjes gedaan. En natuurlijk de jaarlijkse activiteiten zoals het Sinterklaasfeest en het zomerfeest. De activiteit wordt kenbaar gemaakt in de Donderblik en er wordt altijd een appje verstuurd. Als je in de app-groep wilt, stuur dan een berichtje aan Monique Fonk. De kinderen die komen, zijn altijd laaiend enthousiast dus kom ook naar de Kinderclub in Donderen. De bijdrage is € 2,00 per kind per keer.

De leiding van de Kinderclub bestaat momenteel uit Monique Fonk, Yvonne Knol en Janet Stoffers. Het is echter nodig het team te versterken en uit te breiden. Wil je het team komen versterken, meld je dan nu aan! Je hulp is hard nodig!

Per keer wordt gevraagd of er 2 ouders extra willen helpen. Hiervoor wordt een schema gemaakt per seizoen. Het seizoen loopt van september tot en met juni.

Stage Jeugdwerk

Heb je interesse om bij het jeugdwerk in Donderen je maatschappelijke stage te vervullen voor je VMBO opleiding. Neem dan contact op met Judith Bekink van Stichting Trias.