Handige links

Het financieel ondersteunen van projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in de voormalige gemeente Vries en de aangrenzende dorpen en buurtschappen behorende tot de Gemeente Tynaarloo.
Aanvragen worden behandeld door het  Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe.

De Rabobank sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. In ruil daarvoor helpt u mee bij het vergroten van onze naamsbekendheid. Bij sport richten zij zich op hockey, paardensport, wielrennen en golf. Verder sponsoren ze alle 6.500 jeugdvoetballeden in de vier gemeenten van het werkgebied.

Wilt u een melding bij de gemeente Tynaarlo doen over het onderhoud van de openbare ruimtes in Donderen, bijvoorbeeld speelvoorzieningen, wateroverlast in straten, etc., dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de gemeente, telefoon 0592-266662.

Gebeurtenissen uit het verleden van de voormalige gemeente Vries.

BuurtBrink is een initiatief voor alle inwoners, organisaties en bedrijven in de gemeente Tynaarlo. Het biedt iedereen de mogelijkheid informatie op deze website te plaatsen en te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan een agenda met evenementen, gevraagd en aangeboden en prikbord advertenties.

Norgerweg 207, 9497 TC Donderen

Telefoon 0592-785213 of 06-51684921, info@hoeveloevestein.nl

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die met kleine regionale teams actief is. Het brede zorgaanbod sluit altijd aan op de specifieke zorgbehoefte. Naast 24-uurs zorg en verpleging, specialiseren zij zich ook in zorg bij dementie.
Zij zijn zeer actief zijn in de gehele Drentse provincie en hebben een speciaal zorgportaal ingericht waar inwoners meer informatie kunnen vinden, klik daarvoor op de link.

 

Een leefgids van Stannah waarin verschillende onderwerpen als brandveiligheid, woninginbraak en veilig internetten ter sprake komen. Ook worden verschillende behulpzame initiatieven genoemd die senioren thuis kunnen ondersteunen.
Kortom, informatie die erg goed aansluit bij onze oudere inwoners van Donderen die – ondanks hun leeftijd – graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen in hun dorp.