Adverteren in Donderblik

Het is mogelijk in Donderblik te adverteren. U kunt uw bedrijf onder de aandacht brengen van alle inwoners in Donderen. Donderblik wordt tevens bezorgd bij de gemeente Tynaarlo en provincie Drenthe die onze dorpskrant als zeer positief ervaren.

U kunt uw bedrijf presenteren in verschillende formaten en Donderblik verschijnt volledig in kleur. De dorpskrant wordt maandelijks uitgebracht met uitzondering van juli en augustus.

Mocht u willen adverteren dan dient u dat gedurende 1 kalenderjaar te doen. U wordt conform het geplaatste advertentie formaat gefactureerd voor 1 jaar. Als u niet langer in Donderblik wil adverteren dan kunt u dat doorgeven aan Sonja Corsmit, zij is contactpersoon voor de redactie van Donderblik en zal uw opzegging communiceren met de penningmeester.

Voor 1 december dient u op te zeggen voor het komende kalenderjaar. Na opzegging ontvangt u een bevestiging van de penningmeester.

Indien u adverteert in Donderblik wordt uw website automatisch vermeld op de bedrijvenpagina van Donderen, ‘Donderse bedrijvigheid‘. U betaalt daarvoor niets extra’s.

Tarieven per 1 januari 2018

  • € 135,00 voor 1/1 pagina A5 vaste positie
  • € 110,00 voor 1/1 pagina A5 variabele positie
  • € 75,00 voor 1/2 pagina A5 variabele positie
  • € 60,00 voor 1/3 pagina A5 variabele positie
  • € 45,00 voor 1/4 pagina A5 variabele postitie

Facturatie

Adverteerders in Donderblik ontvangen van de penningmeester jaarlijks een factuur van de geplaatste advertenties in Donderblik.

Contact

Wilt u adverteren of heeft u vragen over uw plaatsing? Neem dan contact op via penningmeester@donderen.nl.